През месец май 2024 г. България Еър“ стартира партньорство с Азербайджанската

...
През месец май 2024 г. България Еър“ стартира партньорство с Азербайджанската
Коментари Харесай

Български авиопревозвач пусна редовни полети до екзотична източна държава

През месец май 2024 година „ България Еър “ стартира партньорство с Азербайджанската самолетна компания АЗАЛ, с което се откри директна въздушна линия сред столиците на двете страни, съобщи Факти.

Клиентите на националния транспортьор ще имат опция да резервират своето място в самолета за директните полети от азербайджанската столица до София и назад с две честоти на осъществяване през седмицата – вторник и петък. Полетите на АЗАЛ от и до Баку започват от 7 юни 2024 година и могат да се съчетаят с комфортен трансфер за известни азиатски дестинации.

Вследствие на двустранното съглашение и кодшеър съдействието сред двете самолетни компании, идващите пасажери от Азербайджан от своя страна имат разполагаем разписание и връзки до Варна, Бургас и други дестинации от мрежата на „ България Еър “ в Европа.

Азербайджан е завладяваща страна, ситуирана на границата на Европа и Азия, която предлага доста благоприятни условия за бизнес и туризъм. Столицата Баку е най-големият град на Каспийско море и в района на Кавказ, с богата история, доста културни монументи, редица музеи и университети
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР